2020. július 17., péntek

Fuss a szerelemért!

Sziasztok!

Be szeretném Nektek mutatni legújabb irományomat, egy romantikus történetet, melynek minden részeit minden hétfőn hoznám el. Remélem, tetszeni fog Nektek, addig is itt a sztori leírása:




Tartalom:
Fujikawa Naomi egy életvidám, energikus, 17 éves lány. Mindene a futás, egy napot se bírna ki nélküle, mitöbb, naponta legalább háromszor lefut több kilométereket is. Egyik reggel szó szerint belefut egy fiúba, aki pont azon a reggelen költözött a családjával a lány szomszédságába. Kiderül, hogy a fiút Kirishima Daisuke-nak hívják, s hogy ugyanabba a suliba fog járni, mint Naomi. A lánynak már az első találkozásukkor megtetszett Daisuke, így minél több időt szeretne tölteni a fiúval, hogy jobban megismerhesse és hogy rávegye a mozgásra. Ugyanis a srác nem szeret mozogni, csak bent ülni, és játszani. Naomi kihívást lát benne, ám az együtt töltött idők felszínre hozták mindkettejüknél azt az érzést, amit igyekeztek a másik előtt titokban tartani; a szerelmet. Kapcsolatuk itt veszi kezdetét. Boldogságuk határtalan, ám ezt később beárnyékolja egy szomorú és megrázó baleset. Naomi egy nap agyvérzést kapott, aminek következtében deréktól lefelé teljesen lebénult. A lány akkori élettel teli vidámsága szerte foszlott, s a lebénulása csak könnyeket csalt a szemébe. Vajon kapcsolatuk hogy fogja bírni ezt a kemény megpróbáltatást? Daisuke vajon vissza tudja hozni Naomi vidámságát? Naomi vajon képes lesz újra járni? 

Szereplők:

Főszereplők:

Fujikawa Naomi
Naomi egy energikus, életvidám lány. 17 éves. Mindene a futás, egy napot se bírna ki nélküle. Naponta háromszor fut a városban, s képes több kilométereket is megtenni. Az iskolában ő a legjobb futó, számos futóversenyeken is szerepelt már, amiken természetesen mindig előkelő helyezéseket ért el. A suliban mindenki őt bálványozza, nemcsak azért, mert kiváló futó, hanem emellett még okos, kedves és nem utolsó sorban gyönyörű is. Hosszú, lágy hullámos szőke haja futás után mindig a vállaira omlik, s egészen a háta közepéig leér. Csillogó kék szemei mindig vidáman ragyognak.
A balesete után sajnos ez a vidámság gyorsan eltűnt a szemeiből, s helyette csak a szomorúság, és a könnyektől csillogó, fátyolos tekintet köszönt vissza az emberekre.

Kirishima Daisuke 
Daisuke egy csendes, visszafogott, ámde kedves és barátságos fiú. Szintén 17 éves. Naomi-val ellentétben ő nem szeret futni, tulajdonképpen mozogni sem szeret annyira. Mióta megkapta az első számítógépjét, azóta csak a játék és az internet lett a mindene. Suli után ha végzett a tanulással, és minden egyéb dolgával, akkor szabadidejét csak a játékoknak szenteli. Új iskolájában szintén bálványként tisztelik a külseje és az esze miatt. Daisuke magas, jóképű, fekete hajú srác, akinek sötétbarna szemei melegséget sugároznak, jelezve, hogy csendessége ellenére igenis szeret barátkozni, s igényli a társaságot. 

Mellékszereplők:

Sasagawa Ayame
Naomi legjobb barátnője. Ayame szintén életvidám lány, viszont kevésbé energikus. 17 éves. Mindig igyekszik Naomi-nak segíteni, s mindenben mellette áll. A suliban ugyan nem bálványozzák, de sokan kedvelik szerénysége, kedvessége és szépsége miatt. Viszont Naomi-val ellentétben ő kevésbé okos. Félhosszú, egyenes világosbarna haja mindig kibontva omlik vállaira, zöld szemei vidámságtól csillognak. 

Shimizu Akira 
Daisuke első és egyetlen barátja a suliban. Akira egy extrém energikus srác, ugyanakkor segítőkész és vicces is. Daisuke-nak rengeteget segített, mikor új volt a suliban. Akira-t az önzetlensége és a jó humora miatt imád az iskola. Kinézetre átlagos. Rövid, tüsis sötétbarna haja van, amihez szürkés kék szem társul. 

További szereplők: 

Fujikawa Hana
Naomi édesanyja. 

Fujikawa Kazuma
Naomi édesapja.

Kirishima Sakura 
Daisuke édesanyja.

Kirishima Ayumi
Daisuke húga.

3 megjegyzés:

  1. Ezt végig olvasva elég szomorú egy anime lehet ezt még nem láttam de nem hiszem hogy meg is tudnám nézni az ilyen fajta animéket nehezen tudom meg nézni főleg ha szomorú az az anime de persze lehet hogy meg nézem még nem tudom😅😁

    VálaszTörlés
  2. Krisz, ez nem anime, hanem a saját, induló történetem. :D Én írom, s teszem fel hétfőnként a részeket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elnézést kérek én azt hittem úgy látszik hogy félre értelmeztem az írásod Gome jobban fogok ügyelni erre.😅

      De ezt leszámítva nagyon szépen leírtad csak így tovább ne hagyd abba mert nagyon tetszik😁

      Törlés