2020. július 15., szerda

Anime Stúdiók - MAPPA

MAPPA Studio - Anime Matsuri 2021
Sziasztok! A mai napra egy viszonylag újnak mondható stúdiót hoztam nektek, ami kapcsolódik egy kicsit az egyik futó nyári szezonos anime-hez. Jó szórakozást hozzá.


A MAPPA stúdió egy Tokiói székhelyű animációs stúdió, amit 2011. június 14-én alapított Masao Maruyama. A vállalat neve egy anagramma, a Maruyama Animation Produce Project Association rövidebb és jobban hangzó változata.

Is 'Kakegurui' available to watch on Netflix in Australia or New ...           Dororo (TV Series) (2019) - Filmaffinity

A stúdió az anime gyártásra szakosodott. Saját, eredeti művei közé tartozik a Yuri on Ice, a Kakegurui mind a két évada és a Banana Fish. Egyéni alkotásaik mellett még össze szoktak állni más animációs stúdiókkal is. Ilyen "kapcsolatokból született meg például a Dororo és a Ushio and Tora című anime.

Review: THE GOD OF HIGH SCHOOL is a bucket of popcorn I wish would ...

A nyári szezonra ez a stúdió hozta el nekünk a The God of High School-t, ami nekem eddig nagyon bejön és szerintem biztos hatalmas népszerűséget fog magának tudni. Azonban októberre egy másik nagy cím lezáró darabját is ők hozzák el nekünk, ami nem más, mint az Attack on Titan: The Final Season.

Attack on Titan' Fourth Final Season Trailer | HYPEBEAST

A lényeg a lényegben, ez a nemrég lett 9 éves stúdió eddig számos jó és ígéretes művet adaptált át, írt meg önállóan és remélem ez így is fog maradni. Köszönöm, hogy végig olvastad.
További szép napot/estét!

1 megjegyzés:

  1. Ennél a stúdiónál csak egy bajom van az pedig a karakterek rajzolása nem rosszak csak vannak olyan animék ahol kicsit furák benne a karakterek de ettől eltekintve nem rossz Stúdió😁

    VálaszTörlés