2020. szeptember 7., hétfő

My Hero Academia

Sziasztok! Pár hónap kihagyás után, visszatértem egy újabb anime ajánlóval!

~Anime: My Hero Academia
A főszerepben Izuku Midoriya áll, akinek történetünk elején NINCS semmilyen képessége. Ez miatt a "barátai" / osztálytársai folyamat bántják, közülük is leginkább Bakugou Katsuki. De aztán találkozik Deku (így hívja Bakugou Izukut) álmai hősével, All Might-al. Ő erőt és reményt ad neki, hogy jelentkezhessen az egyik leghíresebb hősképzőbe, az UA-ba.
De hogy kicsodák a hősök és miért léteznek? Minden All Might-al kezdődött, amikor hirtelen megjelent egy baleset (?) helyszínén. Hihetetlenül erős és gyors volt, így egy csomó embert meg tudott menteni. Azóta léteznek képességgel rendelkező emberek; van, akinek hasznosabb és van teljesen felesleges is. De közülük a legerősebbek a Hősök, akik megmentik az embereket, és a Gonoszok ellen harcolnak.

Egy jó pár napja belekezdtem ebbe az animébe, lassan az első évad vége felé járok, de hihetetlenül tetszik! A helyszíneket, a képességeket és a történetet komótosan adagolják, nem történik minden egy csettintésre (lásd Bakugan). Egy barátnőm ajánlotta, ha ezt olvasod, akkor köszönöm Noncy! :3 A szereplők imádnivalóak, az animációja pedig átlagos, de ez teszi olyan különlegessé! Ha szeretitek a fantasy - sulis animéket, akkor ezt nagyon ajánlom!

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó anime imádtam az összes évadot neki és azt kell hogy mondjam nagyon tetszett és aki nem látta az nézze meg 💞

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó anime imádtam az összes évadot neki és azt kell hogy mondjam nagyon tetszett és aki nem látta az nézze meg 💞

    VálaszTörlés