2020. november 8., vasárnap

BOFURI

Sziasztok! Hosszú idő után újra visszatértem egy anime ajánlóval! A mostani írásomról annyit kell tudni, hogy ez nem egy első rész alapján készült ajánló, hanem 12 rész utáni (azaz a teljes anime utáni) vélemény/fangörcs kifejtés.
~Anime: Itai no wa Iya nano de Bougyoryoku ni Kyokufuri Shitai to Omoimasu (Röviden BOFURI)
A főszerepben Kaede van, aki egy kedves és bohótos kislány (aki az anime végére egy szörnyeteg lesz). Egy nap az egyik barátnője (a másik főszereplőnk Risa) ráveszi, hogy regisztráljon ő is egy MMO VR játékba. Kaede be is lép a játékba és Maple néven létrehoz egy pajzsos karaktert. A játék elején kapott skill pontokat, CSAKIS védelemre osztott el. És itt kezdett megteremteni egy szörnyet... Olyan szinten erős védelmet alkot meg, hogy kishíjján sebezhetetlen lesz (de többet nem lövök el belőle, akit érdekel az majd úgy is meglátja :P ).
Kaede és Risa
Az anime tele van vicces történésekkel és fordulatokkal éééééés HIHETETLENÜL MEGDÖBBENTŐ harcokkal! Eddig az ilyen stílusú animék csalódást okoztak (lásd korábbi ajánlóim között), de ez nagyon tetszett, már az elején a kedvencem lett! Az animációja csodálatos, a szereplőkről sajnos nem tudunk meg sokat (csak a játékbeli énjüket ismerjük), viszont a képességek jól ki vannak találva, vannak eszementül erősek, de olyanok is, amiknek szinte semmi hasznuk sincs (de legalább lehet rajtuk nevetni). Egy szóval számomra tökéletes volt ez az anime!
Ti láttátok már? Ha igen, hogy tetszett nektek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése