2020. július 6., hétfő

The Promised Neverland

Sziasztok! Hogy telik eddig a nyári szünet? Mi jót csináltok otthon?
-Én animézek, olvasok és sokat kockulok 😁 De hogy most melyik animéről fogok nektek írni? A választottam:
~Anime: The Promised Neverland
(Karakterek: Norman, Emma Ray)












A történet eleje egy árvaházban játszódik, ahol a gyerekek boldogan élnek... egészen addig a napig, amíg ki nem derül a szörnyű igazság. Egy nap "örökbefogadnak" egy Conny nevű kislányt, akit a Mama elvisz a kapuhoz, hogy elvihessék.

Conny véletlenül otthagyja a plüssnyusziját, ezért két főszereplőnk, Emma és Norman utánaviszik. Ekkor, valami olyat tudnak meg, ami teljesen megváltoztatja az eddigi életükben történt dolgokat: Conny-t nem örökbefogadták, hanem megölték. Hamarosan meg is tudták, hogy miért: ijesztő és furcsa szörnyek szállítják el őket, hogy a gazdagok megehessék. Bleh...
Ray-nek nem szólnak erről az egészről semmit, de ő kihallgatja őket, és így majdnem teljesen rájön az igazságra,
Emma és Norman eldöntik, hogy mindannyian elfognak onnan menekülni, hogy ne legyen több áldozat, és hogy boldogan élhessenek a inti világban.
A gyerekek nyakán számok találhatóak, ezekkel azonosítják be őket, és így mondják meg, hogy melyik gyerek lesz a következő áldozat.
Nekem eddig nagyon tetszik az anime, érdekes a története, a szereplők imádnivalóak (főleg Emma😍)! Itt még az elején nem tűnik nekem horror animének, deee majd meglátom, hogy mennyire tudok aludni pár rész után🤣🤣🤣
-Nektek hogy tetszett az anime?
További szép estét, és kellemes hetet kívánok mindenkinek! ❤️

1 megjegyzés:

  1. Nagyon jó ez az anime bár volt ahol beteg részek voltak de ettől eltekintve nagyon jó anime❤️
    Amit csinálok az anime és lassan alás a nyaram meg égész jól❤️

    VálaszTörlés