2020. július 6., hétfő

KarakterFő! #4

Sziasztok!

Újra hétfő, ami azt jelenti, hogy ismét itt az ideje egy "KarakterFő" résznek. Na, akkor vágjunk is bele!


Kiktől származik az idézet?
Most kivételesen nem szövegesen szemléltetem az adott idézetet, hanem egy általam szerkesztett képpel, mivel ez pont kapóra jön a most következő részünkhöz. 
Az idézet - jobban mondva inkább egy induló - a K project animéből származik, s ezt az indulót a Vörös Klán tagjai hozták létre. 
A Klán tagok rendszerint akkor harsogják ezeket a szavakat, mikor harcba szállnak az ellenségeikkel, illetve még akkor, /SPOILER VESZÉLY!!!\ (mikor a királyuk, Suoh Mikoto meghalt)



Tudnivalók a Vörös Klánról
A tagok főhadiszállása egy Homra nevű kocsmázó. A Klán királya Suoh Mikoto, aki egy csendes, ámde annál keményebb, durvább, könyörtelen ember, viszont emberei ezért is csodálják őt annyira. 
Érdemes még megemlíteni a banda kisugárzását. Külső szemlélőként csak egy egyszerű huligán bandának tűnnek, ám ők ennél jóval többek. Kiállnak egymásért, minden tag megvédi a másikat, na meg a banda egyetlen kislányát, Kushina Annát is védelmük alá veszik. 
A külső szemlélő ezeket a tulajdonságaikat akkor veszi igazán észre jobban, mikor az anime elején valaki meggyilkolja az egyik tagukat - tulajdonképpen ez indítja be az animét - s fejvesztve indulnak el megkeresni a tettest. 



Tagok
A Klánnak sok tagja van, de a kiemelkedő embereket érdemes megemlíteni, akiknek jelentős szerepeik vannak az animében: 




  • Suoh Mikoto (Ő a banda királya, kisugárzása, megjelenése tiszteletet követel.) 
  • Kushina Anna (A csapat egyetlen lány tagja, egyben a legfiatalabb. Az anime 2. évadjában ő lesz a vörös királynője, Mikoto halála után.)
  • Izumo Kusanagi (A Homra kocsma csaposa, ugyanakkor Mikoto egyik legjobb barátja. Kusanagi mindenerejével Mikotót támogatta, később Annát.)
  • Yata Misaki (Egy fülhallgatós, baseball ütős és gördeszkás srác. Könnyen dühbe tud gurulni, viszont ha Mikoto közelében van, akkor visszafogja magát. Yata csodálja, ugyanakkor tiszteli a férfit.)
  • Tatara Totsuka (Az ő halálával indul be az egész anime. Totsukát az egész vörös klán imádta kedvessége, önzetlensége miatt, így nem csoda, hogy a halála mélyen megérintette őket.)
  • Fushimi Saruhiko (A csapat árulója. Fushimi sosem tudott beilleszkedni a vörösök közé, mitöbb a királyukat is utálta, ami miatt megromlott a barátsága Yatával is.)



Végszó
Köszönöm, hogy ismét velem tartottak ezen a hétfői napon is. ^^ Ha tetszett ez a rész, akkor ne felejtsetek magatok után hagyni legalább egy kommentet. ;) 

1 megjegyzés:

  1. Ez nagyon jó anime annyi minden van benne hogy az hihetetlen nagyon imádom ezt az animét a karakterek a történetek mind mind nagyon jók❤️

    VálaszTörlés