2020. június 22., hétfő

KarakterFő! #2

Sziasztok!

Újabb nap, újabb hétfő, ami azt jelenti, hogy íme a "KarakterFő" 2. része. Nem is húzom tovább az időt, vágjunk is bele! 


"Macska izom,
Macska karom,
Macska varázs, 
Tejhatalom!"

      Na vajon ezek a sorok kitől hangozhattak el? Ki az a magyar szinkronszínésznő, akinek a hangja egyből felcsendül a füledben, ha ezeket a sorokat olvasod? 
      Ha Zoey, a Vadmacska Kommandó főszereplője, és magyar hangja, Bogdányi Titanilla jut eszedbe, akkor nagyszerű gyerekkorod volt! 


     Zoey, a vadmacsok vezetője, rendszerint akkor regélte el nekünk ezt a fülbemászó kis "dalocskát", mikor átváltozott harcias cicává. 
    Ezzel a kis mondókával akarta tudtára adni a gonosztevőknek, hogy most alaposan meg lesznek leckéztetve. Nem valami félelmetes, ha úgy vesszük, ettől szerintem egy gaztevő se ijedne meg, de ha már itt tartunk, az egész anime inkább épül a cukiságra, mint a félelmetességre, hiába vannak benne harcijelenetek. 


     Miután főhősnőnk eldalolászta nekünk cuki kis mondókáját, akkor annak végén mindig ebbe a pózba vágta magát, ugyanis, ehhez a szöveghez még tánc is dukált, ami szintén nagyon aranyosra sikeredett. 
    Érdemes még megemlíteni azt is, hogy Zoey csak nekünk, magyaroknak Zoey, a japánoknak Ichigo, ahogy a többi karakternek is más neve van a japánoknál. Mivel sajnos nem szinkronizálták végig a VK-t, így a nagy fanok biztos tovább nézték, s nem kizárt, hogy a magyar szinkron után sokként érte a tudat őket, hogy Zoey, nem is Zoey, hanem Ichigo, ami nem mellesleg epret jelent magyarul, szóval a japánok elég találó nevet adtak kis vadmacskánknak. 


Ennyit szerettem volna mára Nektek hozni. Ha tetszett ez a rész is, akkor mindenképp hagyj magad után egy kommentet! ^^ 

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szeretem ezt az animét 4-szer is végig néztem és ami volt benne dalocska és az a cuki mozgás hát ezt nagyon imádtam Arigato mindenkinek hogy ilyen jókat tesztek ki nagyon imádom őket és ne hadjátok abba💓💓

    VálaszTörlés