2020. június 19., péntek

Attack on Titan 2: Final Battle


Személy szerint az anime játékaim közül ez áll a 2. helyen
Egy kifejezetten hangulatos anatómiailag és grafikailag is mondhatni tökéletes játék.
Játékról: A játékban 4 különféle mód van mindről befogok nektek most számolni.
1: Az első játékmód az a story mód. Készíthetsz magadnak egy karaktert és azt a karaktert építik bele a történetbe. Az első évadtól a harnadik végéig tartó eseménydús módról beszélünk.

2: Ezt hívjuk karakter történetnek. Kiválaszthatsz egy karaktert ami a sorozatban is megtalálható és neki minden történését nyomon lehet követni még az OVA részét is beleértve.

3: Számomra ez a kedvenc módom. A képen látható Levi egyik kinézete ezeket is lehet gyűjteni. Na de a harmadik mód az egy hosszabb mód csapatot kell készíteni majd őket kell együtt kell elmenni felderítő utakra óriásokat fogni vagy mentő akcióra.


4: Ez az online játék itt rangokat lehet szerezni és ehez mérten kell másokhoz szolni így kell veke viselkedni. Sokan játszanak ezen ha valakinek van nete ez az egyik legeredményesebb mód.
Ennyit szerettem volna elmondani a játékról remélem elnyerte a tetszéseteket. A jövőheti témánkat hétfőn facebook oldalunkon megtaláljátok.
További szép napot!

1 megjegyzés:

  1. Igen láttam róla videókat és nagyon jó játék ha bár nincs meg nekem de szívesen ellenék vele. Minden karakternek van külön története ahol követni lehet őket nagyon jól el lett találva ez a játék és maguk a karakterek is nagyon jók😁

    VálaszTörlés